MODRIĆU I DRUŠTVU IZ REALA OVO ĆE TEŠKO PASTI: Nećete vjerovati tko bi mogao naslijediti Zidanea

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Raditi u Realu nije lako, pogotovo ako vam je šef Florentino Perez koji bez problema uručuje otkaze i daleko uspješnijim trenrima poput Mourinha ili Ancelottija koji mu je donio Ligu prvaka.

Francuskoj nogometnoj legendi, Zinedineu Zidaneu, ide odlično u Real Madridu. Za sada Zidane uspješno vodi bitku na dva polja, onom u Ligi prvaka i onom u Primeri.

No, raditi u Realu nije lako, pogotovo ako vam je šef Florentino Perez koji bez problema uručuje otkaze i daleko uspješnijim trenrima poput Mourinha ili Ancelottija koji mu je donio Ligu prvaka. Stoga, ne osvoji li Zidane jedan od spomenuta dva trofeja bez problema bi mogao postati bivši.

E baš se tim scenarijem pozabavio madridski As koji je već pronašao nasljednika, a riječ je, vjerovali ili ne o Arseneu Wengeru. Wenger bi na kraju sezone trebao napustiti Arsenal baš zbog toga što već godinama ne osvaja baš nikakve značajne trofeje. Spomenimo kako je Perez i ranije htio dovesti Wengera kada je Mourinho odlazio iz Real Madrida, ali tada se nisu dogovorili. Ipak, sada je priča malo drugačija što se tiče njegove želje za odlaskom iz Londona, ali pitanje je žele li ga baš svi u Madridu kao što ga želi Perez.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI