MODRIĆ NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI! Hrvatski nogometaš još je jednom pokazao koliko znači Realu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Luka Modrić u utorak navečer još je jednom pokazao koliko znači Realu.

U Ligi prvaka u Kijevu s 5:0 Real je pobijedio Šahtar, a u toj pobjedi, hrvatski reprezentativni kapetan istaknuo se odličnom asistencijom kojom je pronašao Viniciusa Juniora kod gola za 2:0, piše portal Dnevno.hr.

Poslije Modrićevog poteza, Viniciusu je ostala realizacija dok je bio sam pred golom, to je i obavio, a Real je potom otišao u mirnije vode, sve do završne visoke pobjede.

Modrić je na terenu ostao do 78. minute. Carlo Ancelotti povukao je hrvatskog reprezentativnog kapetana iz igre pri vodstvu gostiju iz Madrida s 4:0.

Poslije asistencije za drugi gol i svoje predstave u uvjerljivoj pobjedi, Modrić je u Marci zaslužio puno pohvala za nastup u Kijevu. Poznati španjolski sportski list bio je osobito oduševljen načinom kako je legendarni Vatreni pronašao Viniciusa, ističući da se navijači Reala zbog takvih poteza ne mogu prestati zaljubljivati u Modrića.



Kako je izgledao cjelokupni učinak hrvatske legende u 78 minuta u Kijevu? To najbolje pokazuje jedan drugi Marcin opis, s isticanjem da je Modrić igrao – veličanstveno.

Dodavanjem za Viniciusa koji je potom iskoristio priliku pred golom, Modrić je stigao do svoje prve ovosezonske asistencije u Ligi prvaka, a druge sveukupno. Bio je asistent i u prvom kolu španjolskog prvenstva, sredinom kolovoza u Realovoj gostujućoj pobjedi s 4:1 protiv Alavesa.

Odlična predstava u Kijevu stigla je nakon što je Modrić mogao ‘napuniti baterije’ za ovu utakmicu s obzirom na to da Real tijekom vikenda nije igrao u prvenstvu. Utakmica protiv Athletic Bilbaa bila je odgođena s obzirom na izostanke igrača madridskog kluba zbog povratka s južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Pobjedom nad Šahtarom, Real se uspio podignuti nakon pretrpljenog šoka u prošlom kolu Lige prvaka. Sheriff iz Tiraspola je potkraj rujna slavio s 2:1 u Madridu, a poslije tog udarca, Ancelottijeva momčad je novom pobjedom stigla do učinka od šest bodova u skupini D.

Isto toliko ima i Sheriff, najveće iznenađenje u ranoj fazi Lige prvaka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI