MODRIĆ IGRAO CIJELU UTAKMICU ALI NIJE POMOGLO: Betisov bunker je izdržao…

facebook

Nogometaši madridskog Reala propustili su priliku zasjesti na vrh ljestvice španjolskog prvenstva, oni su u susretu 12. kola na svom Santiago Bernabeu odigrali samo 0-0 protiv Betisa.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je čitav susret za Real koji tako nije u potpunosti uspio iskoristiti kiks vodeće Barcelone koja je ranije u subotu izgubila sa 1-3 na gostovanju kod Levantea. Sada i Barcelona i Real imaju po 22 boda, jedan više od Atletica i Seville koji su međusobno igrali 1-1 u Sevilli.

Barcelona je protiv Levantea povela golom Messija (38-11m), no Levante je u razdoblju od 61. do 68. minute postigao čak tri pogotka kojima je preokrenuo rezultat u svoju korist. Strijelci su bili Campana (61), Borja Mayoral (63) i Radoja (68). Ivan Rakitić ostao je na klupi Barcelone.
Ranije u subotu je i u prvom susretu klubova iz Barcelone i Valencije slavio onaj iz Valencije. Valencia je kao gost preokretom svladala Espanyol sa 2-1 (0-1). Domaći su poveli preko Marca Roce (31-11m), izjednačio je Dani Parejo (69-11m), a pobjedu gostima osigurao je Maxi Gomez (80).
U Sevilli je domaćin poveo golom Vazqueza (28), a u nastavku je izjednačio Morata (60).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI