McGregor naprasno otišao u mirovinu, razlog iznenadio sve

Instagram: Conor Mcgregor

Bivši UFC-ov prvak u čak dvije kategorije, Irac Conor McGregor donio je naprasnu i zaista neočekivanu odluku koju je pak objavio preko svojeg Twitter-profila.

“Danas sam se odlučio oprostiti od sporta koji se formalno zove MMA. Želim svojim kolegama svu sreću u ovom natjecanju, a ja se priključujem partnerima koji su već u mirovinu. Častim Pina Coladama dečki”, napisao je 30-godišnji McGregor na svom profilu.

E sada, McGregor je već poznat po raznoraznim ispadima pa mnogi obožavatelji sumnjaju da se zaista povukao. Posljednji put se borio u listopadu 2018. godine kada ga je premlatio Khabib Nurmagomedov, a zbot incidenta koji se dogodio nakon te borbe suspendiran je na pola godine.

Odluka je iznenadila, ali ne previše, njegova poslodavca Danu Whitea, šefa UFC-a, koji tvrdi da bi razlog morao biti posao s proizvodnjom viskija, koji Conoru sasvim dobro ide.

“Ima novac za mirovinu, a njegov viski ubija. Odluka totalno ima smisla. Da sam ja on i ja bih se umirovio. On odlazi od borbi, ne od posla, viski će ga okupirati, a siguran sam da ima drugih stvari na kojima će raditi. Bilo ga je zabavno gledati i ostvario je nevjerojatne stvari u ovom sportu”, izjavio je Dana White nakon što je saznao za odluku.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI