MIOČIĆ ZAINTRIGIRAO IZJAVOM O HRVATSKOJ! ‘Volim tu zemlju, čudesna je, nadam se da će se to dogoditi’

Neprikosnoveni kralj UFC-a Stipe Miočić družio se s fanovima Twitteru kojim je odgovarao na razna pitanja, a hrvatske fanove najviše će razveseliti Stipina želja da jedan meč odradi u Hrvatskoj.

Tako je jedan od sudionika chata upitao Miočića: ‘Prvače, imaš li planova boriti se u Hrvatskoj?

‘Kada se situacija s pandemijom smiri, naravno da bih volio boriti se u Hrvatskoj. Bilo bi sjajno. Volim tu zemlju, čudesna je, volim to što sam Hrvat i nadam se da će se to dogoditi. Kada pandemija završi vidjet ćemo što će UFC reći. Ako ništa drugo nadam se da ću se boriti u Clevelandu’, rekao je Stipe.

Miočić je puno puta naglasio kako voli Lijepu našu a na pitanje koje mu je omiljeno sjećanje s puta u Hrvatsku Stipe je odgovorio:

‘Prvi odlazak u Hrvatsku. Bio sam dva tjedna i bilo je sjajno. Proveo sam vrijeme s ocem, njegovom suprugom, bratom. Upijao sam svaki trenutak. Upoznao sam obitelj za koju nisam znao i to je bilo sjajno. Vidio sam odakle su mi tata i mama. Vidio sam odakle dolazim. Bilo je sjajno. Volio bih da mogu sve ponoviti. Družiti se s tatom koji mi je sve rekao. Učiti, dobiti bolje znanje odakle je moja obitelj ili kako je došla u SAD. Sve sam to otprilike znao, ali bilo je jako lijepo kako mi je tata to ispričao.’,rekao je Stipe.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI