MIOČIĆ SVE VIŠE ŽELI MEČ STOLJEĆA! Stipe izaziva teškaškog šampiona: ‘Ajmo se pošteno potući’

Premda stručnjaci tvrde kako se MMA-a borcima sprema debakl u boksačkom ringu s vrhunskim profesionalcima i potpuno su u pravu, zov novca ipak je nešto čemu malo tko od boraca može odoljeti.

Čini se kako Stipe Miočić nema namjeru odustati od egzibicijske borbe s teškaškim boksačkim prvakom Anthonyjem Joshuom. Štoviše, Amerikanac hrvatskih korijena ponudio je Britancu meč na priredbi 26. kolovoza u Las Vegasu gdje će boksačke rukavice navuči umirovljeni prvak Floyd Mayweather i UFC-ov prvak Conor McGregor.

Premda stručnjaci tvrde kako se MMA-a borcima sprema debakl u boksačkom ringu s vrhunskim profesionalcima i potpuno su u pravu, zov novca ipak je nešto čemu malo tko od boraca može odoljeti. Ipak, novac je jedini razlog zbog koji ljude da jedni drugima prolijevaju krv, čast izuzecima kojima je mlaćenje draže od novca.

Miočić je tako preko svojeg Twitter profila uputio otvoreni izazvo Joshui.

“Hej, Anthony Joshua. ‘Ajmo se mi pošteno potući prije glavnog meča Floyda i Conora, da nam ostane dovoljno vremena za čaj i kekse”, poručio je Miočić britanskom boksaču.

Stipe je već nekoliko puta kazao kako bi se volio odmjeriti snage s Joshuom i siguran je da UFC može i njemu osigurati jednak dogovor kao što je i McGregoru.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI