Miočić odlučan uoči povijesnog meča: ‘Svi me kritiziraju, ali začepit ću im usta… Nećete vidjeti pet rundi’!

Screenshot

Komentirao je Stipe i svoj prijašnji okršaj s Juniorom iz 2014. godine, a priznaje kako je tada pravedno izgubio i da ga je svladao umor.

Prvak UFC-ove teške kategorije, Stipe Miočić, gostovao je u emisiji “UFC Stars” kako bi najavio nedjeljni meč s Juniorom dos Santosom. Miočić i dos Santos odmjerit će snage u glavnoj borbi večeri UFC 211 priredbe u Dallasu. Miočić će po drugi puta uči u kavez s brazilskim borcem, a uspije li obraniti pojas uči će u povijest kao borac koji je dva puta obranio titulu u teškoj kategoriji.

Na kladionicama je Miočić ipak blagi favorit, ali on kaže kako se uvijek osjeća kao “underdog” i kaže kako mu to ne smeta. “Uvijek se osjećam kao underdog i uvijek svi misle da će me nokautirati. Navikao sam se na to da me svi me kritiziraju, ali ja ću im začepiti usta”, kazao je Miočić u emisiji  “UFC Stars”.

Komentirao je Stipe i svoj prijašnji okršaj s Juniorom iz 2014. godine, a priznaje kako je tada pravedno izgubio i da ga je svladao umor.

“Bio sam dobro pripremljen, al umorio sam se. Do tada se nisam borio s borcem takvog kalibra i nisam imao iskustva. Jednostavno sam se umorio, ali nakon te borbe sve sam promijenio. Iste večeri sam znao da ću ga sljedeći put pobijediti. Kada po prvi puta radiš nešto to je jako teško, a pogotovo ako se boriš u meču od pet rundi”, objasnio je Stipe.

Konačno, prognozirao je ishod svojeg nedjeljnog meča s Juniorom. “Ovoga puta nećete vidjeti pet rundi, moja ruka će biti u zraku i ostat ću prvak, u to ne sumnjam. U prvoj borbi pokušao sam kopirati Caina, ali to nije moj stil i ovoga puta ću izaći kao ‘ja’ jer sada imam svoj stil i svoj plan. Sve ćete vidjeti u nedjelju”, poručio je Stipe.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI