Miočić nezadovoljan UFC-om?! Stipe održao neobičnu ‘pressicu’ na kojoj se žestoko obračunao s novinarom

Došao je u odijelu, zakopčan do grla, a baš je tako i razgovarao s medijima. Uštogljeno, oprezno i rezervirano. Negdje na polovici konferencije zapravo se dalo naslutiti zašto je Stipe djelovao pomalo uvrijeđeno.

Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, izjednačio je povijesni rekord obranivši dva put naslov prvaka u teškoj kategoriji. Stipe je oduševio borilački svijet i očekivalo se da će biti u pobjedničkom raspoloženju, ali na medijsku konferenciju nakon borbe stigao je u dosta neobičnom izdanju.

Stipe je bio dosta rezerviran, što mu inače zaista ne priliči jer obično odgovara iskreno i opširno na sva pitanja, uz širok osmjeh, naravno. Došao je u odijelu, zakopčan do grla, a baš je tako i razgovarao s medijima. Uštogljeno, oprezno i rezervirano. Negdje na polovici konferencije zapravo se dalo naslutiti zašto je Stipe djelovao pomalo uvrijeđeno. Miočić i UFC očito nisu riješili problem s plaćom, odnosno, samo su je trenutno riješili.

Nakon što je kratko komentirao kako se osjećao nakon što je pobijedio Juniora, što je prošlo u ‘normalnom’ tonu, uslijedila su pitanja o budućnosti, odnosno o odnosu s UFC-om, e tu je Stipe promijenio retoriku.

Pitalo su ga što misli o tome da je očito spreman raditi više od ostalih kako bi ostao na tronu, Stipe je odgovorio dosta zabrinjavajućom rečenicom.

“Da, spreman sam napraviti sve, ali trebam napraviti korak u natrag u ovom trenutku i pogledati što se točno događa. Ostavit ću to na ovome. Ne biram protivnike, borit ću se protiv bilo koga, ali moram malo stati na loptu i pogledati prije nego što odlučim što ću napraviti dalje”, kazao je zagonetni Stipe.



Nakon toga uslijedila je dosta neugodna rasprava s poznatim novinarom Arielom Helwanijem koji ga je htio malo isprovocirati upitima o čemu to točno mora razmisliti. “Zašto ti uvijek provociraš, kopaš? Ti si poput one bivše djevojke koja uvijek pita zašto, a ti joj odgovori da ‘nije ona kriva nego ti’. No, ona ne želi stati s pitanjima, zašto ne možeš pustiti”, pitao je Miočić Helwanija.

Na koncu mu je ipak odgovorio na pitanje o svom odnosu s UFC-om. “Plaćaju me, ja plaćam kuću, prvak sam. Vidjet ćemo. Prestani kopati! U četvrtak sam opet na poslu, nekada dođem odmah u ponedjeljak da ih pozdravi,.

Rekao je tek nekoliko riječi o odnosu s UFC-om…

“Odlično, plaćaju me. Ja plaćam kuću. Prvak sam. Vidjet ćemo. Prestani kopati”, odgovorio je Stipe.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI