MESSI U PARIZU: Otkriveno koliko će dobiti u PSG-u, sutra se očekuje predstavljanje

Foto: Profimedia

Nakon što je ranije danas odletio iz Barcelone, Lionel Messi pristigao je u Pariz gdje se očekuje potpis ugovora s PSG-om.

Veliki argentinski igrač koji je cijelu dosadašnju profesionalnu karijeru proveo u katalonskom klupskom gigantu sada mijenja sredinu, a u glavnom francuskom gradu dočekala ga je navijačka groznica koja bi trebala biti još jača nakon što počne igrati u novom klubu.

Navijači su čekali Messija u Parizu i jučer, no odlazak iz Barcelone dogodio se tek danas, također s ‘ludnicom’ koju su priredile tisuće zaljubljenika u pariški klub.

Poznati su i detalji ugovora argentinskog nogometnog velikana u njegovoj novoj sredini.

Kako je objavio poznati novinar Fabrizio Romano, Messi bi s PSG-om bio ugovorno vezan dvije godine, do ljeta 2023., s mogućnošću produženja ugovora za još jednu sezonu.



Romano je objavio i podatak da bi godišnja plaća velikog Argentinca iznosila 35 milijuna eura neto, s uključenim bonusima. Njegovo službeno predstavljanje očekuje se sutra.

Veliki dan za klub je objavom na društvenim mrežama obilježio i PSG, otkrivajući da se dogodilo nešto posebno za navijače Parižana.

Dok se ne skrasi u novom gradu u kojem će živjeti, Messi je sa svojom obitelji dobio privremeni smještaj. Kako je objavila Marca, vrijeme će provoditi u luksuznom hotelu Le Royal Monceau, u kojem najskuplji smještaj, u tamošnjem predsjedničkom apartmanu, košta 15.037,50 eura, što u protuvrijednosti u našoj valuti iznosi nešto manje od 113 tisuća kuna.

U tom luksuzu ima i jeftinijih opcija, s iznosima od 850 eura prema višima. U sadašnjoj protuvrijednosti u našoj valuti, to znači svote od nešto više od 6.000 kuna do skupljih cijena. Osim izgleda hotela i soba, povoljna je i lokacija, u blizini Eiffelova tornja, Elizejskih poljana i pariškog Slavoluka pobjede.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI