MESSI PRELOMIO I ŠOKIRAO! Unatoč fax prepisci i teškim riječima odlučio je ostati u Barceloni?

Messi i njegova saga o ostanku ili odlasku iz Barcelone poprima polako elemente sapunice. Jučer su se sastali Jorge i Leo i odluka o nastavku karijere Lionela Messija bi trebala uskoro biti poznata.

Španjolska Marca pak sinoć je objavila da je epilog bliži Leovom ostanku  još (najmanje) jednu sezonu koliko ima i ugovor.

Prema Marci toj odluci je presudilo više faktora,  jedan od važnih  razloga je  što Argentinac ne želi u lošem stilu i na ružan način napustiti klub u kojem je već 20 godina i u kojem je skinuo sve rekorde i postao ajveći igrač u povijesti kluba.

Jedan od razloga je i to zbog Barceloninog nefleksibilnog stava oko raskida ugovora i općenito njegove prodaje po cijeni od 700 milijuna eura koliko glasi igračeva izlazna klauzula. Morao bi na sud s Barcom a to ne žele ni jedna ni druga strana. Barcleona zainteresiranim proscima, a to su Man.City i PSG ne želi svog čarobnjaka prepustiti besplatno i sada je Messi u dilemi. Inače prvi koji je objavio mogućnost Leova ostanka u Katalaoniji u eter  je plasirao Martin Arevalo, novinar televizije TyC.

On je prvi obajvio i onu šokantni vijest za navijače Barcleone da Messi želi napustiti Barcelonu i priču s fax prepiskom.  “Leo ozbiljno razmatra da ostane u Barceloni do idućeg ljeta i onda je u velikom stilu napusti bez odštete po isteku ugovora. Postoji 90 posto šanse da će Messi ostati u Barceloni” , kaže Arevalo.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI