Messi je konačno pristao na novi ugovor, ali ima nekoliko problematičnih uvjeta koji nisu vezani uz financije!

Argentinski virtuoz navodno je postavio nekoliko uvjeta, ali oni nisu bili vezani za financije, barem ne one koje se izravno tiču Messija.

Katalonski mediji tvrde kako je Barcelona nakon višemjesečnih pregovora konačno postigla dogovor s najboljim igračem, Argentincem, Lionelom Messijem. Prvo je sve navodno zapelo na plaći jer je Messi odbio vrtoglavih 35 milijuna eura po sezoni, a iako je katalonski klub bogat, ipak nije toliko bogat da može dati još veću plaću od ponuđene.

Sport i Mundo Deportivo tvrde kako se Messijev otac Jorge sastao s predsjednikom Bartomeuom i dogovorio Lionelom ostanak u Barceloni, odnosno klubu za kojeg igra od 13. godine.

Ipak, nije sve prošlo bez dodatnih prohtjeva, argentinski virtuoz navodno je postavio nekoliko uvjeta, ali oni nisu bili vezani za financije, barem ne one koje se izravno tiču Messija. Argentinac je zaželio da se Barcelona dodatno ojača za sljedeću sezonu kako bi bila spremna osvojiti trofeje u svim natjecanjima. Također, Messi traži odlazak nekolicine igrača za koje smatra da nisu prava pojačanja za momčad. Navodno je riječ o Matthieu, Digneu i Andreu Gomesu.

Igrače koje bi Barcelona trebala dovesti nisu nimalo jeftini, spominju se čak petorica: Marco Verratti, Hector Bellerin, Gerard Deulofeu, Coutinho i Theo Hernandez. Spomenimo samo kako Bellerin vrijedi oko 50 milijuna eura, Verrattiju je početna cijena 40 milijuna eura, baš kao i Coutinhu…

Facebook Comments



Loading...
DIJELI