MAROTTA PERIŠIĆU POSLAO ULTIMATUM I JASNU PORUKU: ‘Ne želimo platiti pretjerane cifre, uvjeren sam u dogovor’! No Ivan možda ima druge planove

youtube

Trakavica o ostanku ili odlasku Ivana Perišića iz redova Intera u kojem cijele sezone pruža sjajne partije i dalje se ne miče s mrtve točke. Interov sportski direktor Beppe Marotta pak u intervjuu za talijanski Sky Sports kazao je da je odgovornost o ostanku ili odlasku iz redova Nerrazura sad na našem 33-godišnjem reprezentativcu.

“Odluka je na njemu. Ako želi ostati u Interu, ugodit ćemo mu, ali ne želimo platiti pretjerane cifre. No uvjeren sam kako ćemo se dogovoriti”, izjavio je Marotta. Dakle ugovor bi produžili pod svojim ekononomskim uvjetima. Talijanski mediji još su jednom podsjetili d Perišić  traži ugovor na 5.000.000 eura po sezoni do 2024. godine, Inter mu nudi produljenje na godinu dana uz opciju na još godinu za 4.000.000 godišnje.

Čini se da obje strane čvrsto drže svoje pozicije, Inter je već na zimu iz Atalante doveo Gosensa na njegovu poziciju no Ivan igra toliko sjajno da se Gosens uopće nije naigrao. Jedan je od ključnih igrača trenera Simonea Inzaghija koji je također više puta istaknuo da bi želio da Ivan ostane u Interu. No čini se da bi se kako sad stvari stoje mogao ostati bez njega.

Perišića gleda više europskih klubova, a prošle zime Hajdukov i njegovi navijači imali su veliku želju za njegovim povratkom. Ta ideja i dalje postoji i jako je živa. Intera večeras pak očekuje i borba za novi trofej, finale talijanskog Kupa u Rimu protiv najvećeg rivala Juventusa.

 



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI