MARCA NIJE ZADOVLJNA MODRIĆEM: Dugo ga nisu ovoliko izkritizirali! Ove će ga riječi zasigurno zaboljeti! Chelsea je ‘ugušio’ Modrića

screenshot

Real Madrid i Chelsea u prvom susretu polufinala Lige prvaka odigrali su 1:1 što jednima i drugima ostavlja realne šanse u uzvratu za sedam dana u Londonu. Naš Luka Modrić nije odigrao ovoga puta na visini zadatka. Kovačić nije konkurirao za sastav Chelsea zbog ozljede.

Chelsea je dominirao prvim dijelom utakmice te poveo preko Christiana Pulišića, a za Real je izjednačio Karim Benzema. Odlični Chelsea  i njihov trener Tuchel uspjeli su dobro neutralizirati Modrića, koji nije bio na svojoj uobičajenoj razini.

Španjolska Marca  nije bila oduševljena predstavom Hrvata.

‘Patio je manje u drugom poluvremenu’

 

Luka Modrić je dobio jednu, od moguće tri zvjezdice koje ocjenjuju nastupe igrača. Primjera radi, jedini igrači s dvije zvjezdice u momčadi Reala bili su strijelac Benzema, golman Courtois te stoperski par Varane i Militao. Kod gostujuće momčadi čak je šest igrača imalo dvije zvjezdice dok je jedini s maksimalne tri bio N’Golo Kante. S boljim ocjenama od Modrića mogli su se pohvaliti Mount, Pulišić, Thiago Silva, Jorginho, Chilwell i Rudiger.



Marca navodi kako je to bila utakmica u kojoj Modrić nije previše uživao:

“Od početka utakmice pokušavao je ostvariti vezu s Benzemom, ali mu to nije pošlo za rukom. Chelsea ga je ugušio svaki put kada bi primio loptu, a i to je bila rijetkost. Modrić se pokušavao nametnuti, no nije uspijevao. Utakmica u kojoj desetka Reala nije uživala.”

Smatraju da je imao nešto bolje drugo poluvrijeme

“Ne pretjerujemo kada napišemo da se Modrić na utakmici pojavio tek u drugom dijelu. Tada je manje patio nego u prvom poluvremenu”, zakljućio je Španjolski list.

Uzvratna utakmica igra se već slijedeći tjedan, a ne sumnjamo da će Modrić pokazati zašto je jedan od najboljih igrača Reala cijele sezone i razuvjeriti kritičare nakon sinoćnje utakmice.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI