Mandžukiću i Pjaci stiže opasno pojačanje: Juventus dovodi već gotovo zaboravljenu zvijezdu Premiershipa!?

Facebook: Marko Pjaca (Official)

Mandžukić i Pjaca trebali bi, prema pisanjima apeninskih medija, dobiti pojačanje iz redova aktualnog engleskog prvaka, Leicestera...

Talijanski mediji donose zanimljivu informaciju, tvrde kako je Juventus krenuo u akciju dovođenja već pomalo zaboravljene zvijezde Premiershipa. Mandžukić i Pjaca trebali bi, prema pisanjima apeninskih medija, dobiti pojačanje iz redova aktualnog engleskog prvaka, Leicestera, a riječ je o alžirskom reprezentativcu Riyadu Mahrezu.

Službeno najbolji igrač Premiershipa u sezoni 2015/2016, ove sezone uklopio se u sivilo svoje momčadi koja se i dalje nalazi u donjem domu Premiershipa. Mahrezov učinak nije baš najblistaviji u tekućoj sezoni, zabio je svega osam golova i asistirao samo šest puta u 35 utakmica za Leicester, dok je prošle sezone dogurao do brojke od 18 golova i deset asistencija. Istina, do kraja je ostalo još dosta, ali Alžirac realno nije u najboljoj formi.

Ipak, Mahrez i dalje ima visoku tržišnu vrijednost i u dobrim je godinama, stoga je još uvijek želja brojnih europskih velikana. Ugovorom je vezan za Leicester do 2020. godina, a tko god ga želi dovesti morat će ‘iskrcati’ barem 30 milijuna na koliko je procijenjena njegova inicijalna vrijednost. No, Juventus ima platežnu moć dovesti i znantno skuplje igrače od Mahreza pa im to neće biti problem, a njemu bi ovaj prelazak itekako mogao osvježiti karijeru.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI