MANDŽUKIĆ IMA NOVI KLUB! Potpisao u utorak popodne

hns

Hrvatski napadač Mario Mandžukić u utorak poslijepodne potpisao je za katarski Al-Duhail, trenutačno vodeću momčad prvenstva, a to je potvrdio i njegov novi klub na svojim službenim stranicama na Twitteru.

Mandžukić je još u nedjelju dovršio liječničke preglede, no u međuvremenu su se pojavila nagađanja da se hrvatski napadač nije uspio dogovoriti s novim vlasnicima oko plaće.

Ipak, očito je da je i ta prepreka savladana, a za sada nema službene informacije koliko će tamo zarađivati. La Gazzetta dello Sport navodi da je Hrvat s novim poslodavcima dogovorio ugovor od 18 mjeseci uz plaću koja će premašiti nešto iznad 10 milijuna eura. Mandžukić je u Juventus stigao u lipnju 2015. godine, te se od tada nametnuo kao jedna od ključnih figura momčadi uz 44 zabijena gola u 164 nastupa. Zadnjih dana mu je tisuće navijača pisalo dirljive poruke na društvenim mrežama, zahvaljivalo na golemoj požrtvovnosti, ali ni njihov glas više ništa nije mogao preokrenuti.

Za Juventus je posljednji puta nastupio ljetos u prijateljskoj utakmici protiv Triestine, a s klubom je u tom razdoblju osvojio čak četiri naslova državnog prvaka, tri talijanska Kupa i jedan talijanski Superkup. U Juventus je stigao iz madridskog Atletica, a prethodno je nastupao za Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb, Marsoniju.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI