Mandžukić: “Da toga nije bilo, još bih nosio sveti hrvatski dres!”

screenshot

U studiju Narodnog radija gostovao je bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić.

Juventusov napadač se, nakon što je s Vatrenima osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, oprostio se od reprezentacije.

“Kao da je bilo jučer. Još uvijek sam sretan zbog toga, svaki dan mi je ispunjen i stvarno se osjećam prelijepo. Ne može mi proći dan a da ne pogledam neku sliku ili video s SP-a ili dočeka. U karijeri sam morao donijeti puno važnih odluka i završetak reprezentativne karijere bila je jedna od tih. Nisam to odlučio u jednom danu. Prije Svjetskog prvenstva sam si rekao da idem dati sve od sebe i pokušati nešto ostvariti s Hrvatskom. Želja mi je bila doći do te faze kada mogu reći ‘zbogom’ najljepšem i svetom dresu. Da ništa nismo osvojili i dalje bih igrao. Ispunio mi se san i stigao sam do cilja”, kaže.

Mandžukić je u Slavonskom Brodu nakon SP-a dobio spomen ploču po uzoru na filmsku zvijezdu. Brođani su se na isti način odužili Ivanu Rakitiću i Ivici Oliću.

“To nisam mogao ni sanjati. Ja sam iz Broda, cijeli život sam želio biti što bolji u poslu kojim se bavim, ali da ću tako nešto doživjeti u svojem gradu. Eto, barem ću vječno u njemu živjeti”; otkriva te nadodaje kako je navijač vatrenih:”Reprezentaciju gledam stalno, uz njih sam i oni to znaju. Vrijeme je za druge dečke, oni imaju svoje snove. Ja sam čekao 11 godina da ostvarim nešto s Hrvatskom, to je jako puno vremena. Sad je red na drugima, a ja im ne želim stvarati gužvu”.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI