Mancini: ‘Imao sam oštre sukobe s Kovačićem. Rekao sam mu…’

Facebook

Komentirao je i Brozovića, koji je u Inter stigao 2015. godine iz Dinama, a Mancini ga je usporedio s Joaom Mariom

U velikom intervjuu za Gazzettu dello Sport, slavni talijanski strateg Roberto Mancini, odlučio je progovoriti o odnosu s Hrvatima koje je vodio dok je bio na klupi Intera. Konkretno, riječ je o Mateu Kovačiću, Marcelu Brozoviću i Ivanu Perišiću.

Uglavnom, bivši trener milanskog Intera, a danas Zenita iz Sankt Peterburga, prisjetio se u razgovoru za talijanski list 2015. godine kada je Mateo Kovačić napuštao Inter i selio u redove Real Madrida.

S Kovačićem sam imao nekoliko oštrih sukoba. Rekao sam mu: ‘Odbij sve ponude i eksplodiraj ovdje!’. Vjerovao sam u njega, ali Real je došao, a mi smo trebali novac”, rekao je Mancini o veznjaku kojeg je Real platio nešto više od 30 milijuna eura.

Komentirao je i Brozovića, koji je u Inter stigao 2015. godine iz Dinama, a Mancini ga je usporedio s Joaom Mariom.

Mario je bio igrač identičan Brozoviću, a ja sam tada trebao nešto drugačije, brzog napadača, kao što je Gabriel, sposobnog da probije protivničku obranu kada se zatvara”, kazao je Mancini.



O Perišiću je imao lijepe riječi. “Perišić je fizički užasno moćan. Nedostaje mu kontinuiteta, ali i kada ne napravi puno – opet napravi dosta. Pa, tko je bolji od njega u Interu”, zapitao se Mancini.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI