MAMIĆ U TRANSU NAKON NOVOG NASLOVA: ‘Jedini hrvatski profitabilni space shuttle’! Dvojica dobila posebnu zahvalu

Foto: Cropix

Dinamo je pobjedom u Šibeniku 2:0 kolo prije osigurao novi naslov prvaka Hrvatske. Odmah po osvajanju titule javio se Zdravko Mamić objavom na Facebooku.

Evo što je sve napisao Zdravko Mamić:

“Mislili su neki, već nas neće biti, ni veselje svoje nisu znali kriti, Dinamov 23. naslov PRVAKA HRVATSKE danas ćemo slaviti! Jedini hrvatski, profitabilni, europski space shuttle juri dalje u nove pobjede!”, započeo je Zdravko Mamić pa dodao:

“Hvala svima koji su vodili Dinamo do novog naslova – od navijača koji je bio na barem jednoj utakmici, tete spremačice, vozača autobusa i domara, do stručnog stožera, radne zajednice, predsjednika kluba gospodina Barišića, nadzornog odbora na čelu s gospodinom Rožićem, uprave na čelu s gospođom Peras, te članova skupštine, izvršnog i nadzornog odbora! Vi ste omogućili našim herojima na čelu s kapetanom Ademijem uz vodstvo trenera Čačića da u vitrine našeg kluba donesu još jedan trofej! Kao i teta Goga koja u klubu kuha najbolju kavu! Svi ste vi dio posade pobjedničkog Space Shuttlea! HVALA SVIMA!”, napisao je Mamić.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI