MAMIĆ SE SLAVODOBITNO JAVIO! Nahvalio Plave kao nikad prije: ‘Dinamo je najveći sponzor hrvatskog nogmeta, mi smo kao Atlas’

Foto: Cropix

Nogometaši Dinama ponovno su nakon 2019.godine dio europske nogometne elite.  Pobjedom 4:1 nakon produžetaka protiv norveškog Bodoa izborio prolazak u grupnu fazu Lige prvaka.Hrvatski prvak igrat će u skupini s Chelseajem, Milanom i Salzburgom odlučeno je ždrijebom u Istanbulu koji će biti i domaćin finalne utakmice.

Osim što je sebi priskrbio 20 milijuna eura, Dinamo je svakom hrvatskom klubu donio zaradu od 500 tisuća eura. Sve to je komentirao bjegunac pravomoćno osuđen za krađu Dinamovog novca i nekadašnji izvršni dopredsjednik Dinama na svom Facebooku.

“Kao što je Atlas na leđima nosio cijeli nebeski svod, tako Dinamo već gotovo dva desetljeća na leđima u Europi nosi hrvatski nogomet. Ove godine je kao najveći sponzor hrvatskog nogometa, koji ništa ne traži zauzvrat, uprihodio ostatku lige tri puta veći iznos nego što su sami svojim radom ukupno zaradili – više od 33 milijuna kuna. Hvala Dinamo, bilo bi dovoljno”, napisao je Mamić na Facebooku.

Podsjetimo i jutro nakon velike pobjede također se javio na Facebooku kad je slaveći novi uspjeh napisao: DINAMO JE ŠAMPION! I uvijek će biti!



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI