MAMIĆ NAJAVIO SPEKTAKULARNO POJAČANJE: Mladi srpski veznjak stiže u Dinamo!

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Mamić rijetko plasira 'patke' u javnost, stoga informacija da se radi na dovođenju srpskog veznjaka i nije tako nemoguća.

Bivši izvršni predsjednik, a danas savjetnik i svojevrsna ‘siva eminencija’ Dinama, Zdravko Mamić, najavio je kako Dinamo radi na dovođenju velikog pojačanja. Riječ je o Liverpoolovu veznom igraču, Marku Grujiću, a dolazak se spominje u kontekstu posudbe. Mamić rijetko plasira ‘patke’ u javnost, stoga informacija da se radi na dovođenju srpskog veznjaka iz Liverpoola i nije tako nemoguća.

“Htio sam dovesti za pet milijuna eura Andriju Živkovića, nisam uspio, a sad pokušavam pojačati Dinamo dovođenjem Marka Grujića na posudbu iz Liverpoola. On je bivši igrač Zvezde,” rekao je Zdravko Mamić za Blicsport.

Grujić je u siječnju prošle godine potpisao za Liverpool, a do ljeta je ostao na posudbi u Zvezdi. Jurgen Klopp ga je vratio za ovu sezonu, ali Srbin je skupio tek pet nastupa za prvu momčad, a tri je utakmice igrao u drugoj momčadi Liverpoola. Ovom 20-godišnjaku nužno je potrebna promjena jer očito nije u prvom planu Kloppa, a njegove kvalitete dobro bi došle Dinamu u novoj sezoni, pogotovo ako se izbori plasman u elitno europsko natjecanje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI