MAMIĆ DOBIO ODGOVOR SRPSKOG NOGOMETAŠA: Evo što je Grujić rekao o ponudi Dinama

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Već dan nakon što je Mamić pompozno najavio posudbu mladog Srbina, oglasio se njegov agent koji je rekao kako nema namjeru poslati Grujića u Dinamo i da je Mamić to sve izmislio.

Ranije ovoga tjedna Dinamov savjetnik, Zdravko Mamić, plasirao je u javnost pomalo nevjerojatnu informaciju. Mamić je tvrdio da će na ljeto ojačati Dinamove redove Markom Grujićem, srpskim veznjakom koji trenutno (ne)igra za Liverpool. Već dan nakon što je Mamić pompozno najavio posudbu mladog Srbina, oglasio se njegov agent koji je rekao kako nema namjeru poslati Grujića u Dinamo i da je Mamić to sve izmislio.

Na koncu se oglasio i srpski veznjak oko kojeg je i nastala cijela priča. “U Dinamo sigurno neću otići. Nikada”, kazao je Grujić, inače bivši veznjak Crvene zvezde, za Kurir. Objasni je potom kako je već odbio unosniju ponudu iz Španjolske.

“I zimus sam imao ponudu iz Španjolske da odem na posudbu na šest mjeseci. Liverpool i ja smo ih odbili. Radilo se o Betisu, klubu koji igra u Primeri. Liverpool računa na mene, a ja želim ostaviti trag na Anfieldu”, odlučan je Grujić.

Grujić se tek oporavio od ozljede tetive, a u klubu zapravo ni ne razmišljaju o prodaji ili posudbi.

“Polako se vraćam na teren poslije ozljede. To je dobro, iako sam imao nešto slabije izdanje u drugom poluvremenu protiv Chelseaja. U klubu mi kažu da je to normalno s obzirom na okolnosti. Spreman sam, to je najvažnije, pa i za utakmice u Premier ligi”, napominje Grujić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI