MAKSIMIR ĆE PODRHTAVATI OD PODRŠKE! Bodo Glimt čeka plavi pakao, navijači po kiši razgrabili ulaznicesatima

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Nogometaši Dinama u srijedu od 21 sat igra uzvratnu utakmicu play-off runde kvalifikacija za Ligu prvaka na Maksimiru.

Momčad Ante Čačića lovi zaostatak 1:0 iz prve utakmice, a Dinamo će čini se imati s tribina imati veliku podršku.

Navijači su od jutros, dva dana prije utakmice, i po kiši čekali u redovima pred stadionom kako bi ugrabili ulaznicu po cijenama od 60 kuna za Sjever te 100 i 150 za Zapad. Očekuje se da bi i ostale tribine mogle biti rasprodane pa bi Dinamo trebao imati podršku od oko 20 tisuća navijača. Istok je zatvoren već dvije godine zbog oštećenja tijekom potresa, a Jug je rezerviran za goste.

Sa svime se pohvalio i sam klub.

“Danas oko 16 sati rasprodane su pojedinačne ulaznice za tribinu zapad dolje za utakmicu Dinamo – Bodø/Glimt”, priopćili su iz Dinama te dodali: “U prodaji su još uvijek pojedinačne ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore, zapad gore, kao i godišnje ulaznice za tribine sjever dolje i gore te zapad gore. Prodaja godišnjih ulaznica završava danas u 19 sati!”



Na južnoj tribini, predviđenoj za gostujuće navijače, bit će oko 100 drukera Bodo/Glimta, a u Dinamovim ložama smjestit će se dodatnih 25 VIP gostiju.

Uvjerljiva predstava protiv Osijeka daje im to za pravo, a uz navijački huk i masovnu podršku s tribina, sve je moguće. Prošle je godine prisjetimo se ispao od Šerifa na zadnjoj stepenici prema Ligi prvaka.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI