MAJER BRILJATNOM IZVEDBOM RASPAMETIO FRANCUSKU! Stižu mu ogromne pohvale: On vodi zelene, nositelj je i ključna figura’

Federico Pestellini/Panoramic/Guliver Image

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer otkad je prešao iz Dinama u francuski Rennes ne prestaje oduševljavati u svom novom klubu. Sinoć je odigrao možda i svoju najbolju utakmica u dresu tog francuskog kluba. Slavili su podsjetimo protiv St. Etienna 2:0 a Majer je zabio oba pogotka. Bila su mu to četvrti i peti pogodak ove sezone.

Uz dva pogotka imaju je i sjajnu statistiku i proglašen je igračem utakmice. Majera na sva usta hvale i francuski mediji koji su oduševljeni njegovim izvedbom.

Bivšeg veznjaka Dinama posebno je nahvalio FootMercato.

“Lovro Majer probudio je sterilni Rennes. Prvo je sjajno iskoristio loptu koja se odbila do njega i pokazao tehničku potkovanost krasnim pogotkom, a onda je ponovno pokazao zašto je nositelj Rennesa. Nakon loše reakcije Mangale zabio je i drugi gol te pokazao da upravo on nosi Rennes prema Ligi prvaka”, piše FootMercato.

No ono što je još važnije, Majera je posebno jako nahvalio i najugledniji francuski medij L’Equipe napisavši Majera kao nositelja i ključnu figuru Rennesa koji vodi Bruno Genesio.



U članku pod naslovom “Kako je Majer oslobodio Rennes” kratko navode: “Jednostavno se mora zaključiti da Majer voli Zelene. Čak i kad igraju kao Bijeli, što je sinoć bio slučaj. U prvoj utakmici je Saint-Etienne potopio s tri asistencije, a sada mu je dao dva gola.”

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI