Madridski mediji nemaju milosti prema Modriću: Proveli anketu i rezultat mu se neće svidjeti

Foto: GuliverImage/Cordon Press

Oko 60 posto čitatelja španjolskih sportskih novina AS smatra da bi Jude Bellingham (20) trebao izvoditi jedanaesterce za Real Madrid, pokazuje anketa objavljena u petak u kojoj je prikupljeno 7.500 glasova putem internetske stranice tih novina.

Anketa je napravljena nakon što u utorak hrvatski veznjak Luka Modrić (38) nije iskoristio kazneni udarac tijekom utakmice s Union Berlinom u Ligi prvaka. Za Real Madrid su ove sezone bila dosuđena četiri penala, ali njegovi igrači su promašili sva četiri. Brazilski napadač Vinicius Junior nije iskoristio kazneni udarac tijekom ljetnih priprema protiv Barcelone, a zatim su promašila i ostala dva napadača tijekom prvenstva, Rodrygo protiv Celte i Joselu protiv Osasune.

Foto: Guliver Images

“Doista je jako teško reći zašto promašujemo jedanaesterce”, rekao je trener Carlo Ancelotti na konferenciji za medije u utorak. “Luka je obično hladan i zabija ih svaki put. Nije to nešto što se lako uvježbava jer je na treninzima ambijent hladan”, dodao je. Modriću, koji za reprezentaciju Hrvatske izvodi udarce s bijele točke, vratar Union Berlina je obranio udarac u 45. minuti. Real Madrid je unatoč tome pobijedio u Berlinu s 3-2, te se kao prvoplasirani u skupini plasirao u osminu finala Lige prvaka.

Mamiću stigla nova loša vijest, malo će i zaboljeti: Izgubio na sudu i mora platiti ‘Našem Hajduku’



Rezultati ankete

Ancelotti, čini se, još uvijek nije siguran tko bi trebao biti prvi izvođač nakon što je prije šest mjeseci iz kluba otišao Karim Benzema koji je od 37 penala iskoristio njih 32. “Pokušavamo s Bellinghamom, Rodrygom, Viniciusom, Joseluom…Ne znam što da vam kažem, nadam se da će se to promijeniti”, rekao je Ancelotti.

Bellingham, ofenzivni vezni koji je ljetos došao iz Borussije Dortmund, trenutačno je najbolji Realov strijelac sa 16 pogodaka u 19 utakmica. Stoga oko 60 posto čitatelja AS-a smatra da bi on trebao biti prvi izvođač jedanaesteraca. Na drugom mjestu s 15 posto glasova našao se Rodrygo, iza kojeg su Joselu s 11 posto i Modrić s 10 posto dobivenih glasova.

Na posljednjem mjestu od ponuđenih igrača završio je Vinicius Junior kojem je otišlo 4 posto od ukupno 7,500 prikupljenih glasova. Real Madrid se trenutačno nalazi na drugom mjestu u španjolskom prvenstvu, s dva boda manje od vodeće Girone. U skupini Lige prvaka pobijedio je u svih šest odigranih utakmica s Napolijem, Bragom i Union Berlinom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI