LYON UDALJIO MONACO I NIKU KOVAČA OD NASLOVA: Kaos i velika tučnjava nakon utakmice! ‘Kneževima’ visi i Liga prvaka

screenshot

U derbiju 35. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač je na svom travnjaku izgubio od Lyona sa 2-3 i po svemu sudeći oprostio se od utrke za naslov prvaka.

Bila je to sjajna utakmica prepuna preokreta, golova i prilika s obje strane, a na koncu smo vidjeli i tučnjavu igrača.

Uoči utakmice je bilo jasno kako niti Monaco niti Lyon nemaju mjesta kalkulacijama. Monacu su trebali bodovi za ostanak u utrci za naslov prvaka, dok je Lyon lovio pobjedu kojom bi ostao u igri za plasman u Ligu prvaka.

Na koncu su slavili gosti sa 3-2 i Lyon sada ima samo bod manje trećeplasiranog Monaca koji je ovim porazom praktički ispao iz borbe za titulu. Vodeći Lille ima pet, a drugoplasirani PSG četiri boda više, a do kraja sezone su još tri kola.

Kaos nakon završetka utakmice



Monaco je poveo u 25. minuti preko Kevina Vollanda, no u 57. minuti je nakon lijepog solo prodora izjednačio Memphis Depay. Gosti su u 70. minuti ostali s igračem manje nakon što je isključen Maxence Caqueret, međutim, Lyon je i s  igračem manje poveo, a pogodak je u 77. minuti zabio Marcelo.

Kovačeva momčad se vratila u 86. minuti, a za 2-2 je s bijele točke zabio Wissam Ben Yedder, no samo tri minute kasnije Rayan Cherki je donio pobjedu gostima.

Nakon što je susret završio došlo je do gužve na terenu, a sudac Turpin je naknadno pokazao crvene kartone domaćim igračima Geubbelsu i Pellegriju, a kod Lyona De Scigliu.

Kako je izgledao taj kaos nakon utakmice pogledajte OVDJE

Upitna je i Liga prvaka

Uoči posljednja tri kola vodi Lille sa 76 bodova, PSG na drugom mjestu ima 75 bodova, a Monaco je ostao na trećem mjestu sa 71 bodom.

Lyon je četvrti na samo bod zaostatka za momčadi iz Kneževine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI