LUKA MODRIĆ PROMOVIRAO KNJIGU ‘MOJA IGRA’: Došli Bilić, Dalić, Boban, Asanović, Prosinečki…

screenshot

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić sinoć je s Vatrenima izborio plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine, a danas predstavlja autobiografiju “Moja igra” u Zagrebu. Tom je prilikom Modrić progovorio za Dnevnik HTV-a o kvalifikacijama za EURO, knjizi, ali i planovima za budućnost.

– Bilo je malo slavlja, što je normalno. Zaslužili smo proslaviti, odmorili smo se, ali bit će još vremena za odmor, rekao je Modrić.

Knjigu “Moja igra” napisao je s novinarom Robertom Matteonijem.

– Uvijek mi je bio san napisati knjigu, samo me trebalo potaknuti na to, tu je Robi bio jako važan. Zadnjih godinu i pol dana, posebno nakon uspjeha u Rusiji odlučio sam se za knjigu, falio je taj uspjeh prije, htio sam da sve što sam prošao u karijeri ostane na papiru i da djeca i ljudi izvuku neke pouke i inspiraciju, dodao je Modrić koji ima 127 nastupa za reprezentaciju, samo sedam manje od rekordera Darija Srne.

– Vidjet ćemo hoću li prestići Srnu, ne razmišljam o tome, imamo Euro i prijateljske utakmice pred nama. Sretan sam što sam blizu Darija, ali vidjet ćemo hoću li ga uspjeti ‘skinuti’.



Što možemo napraviti na Europskom prvenstvu sljedeće godine?

– Imamo jako dobru ekipu, ako budemo svi zdravi, na Europskom prvenstvu možemo napraviti velike stvari. Sigurno ću igrati do Eura, a poslije ćemo vidjeti, zaključio je Modrić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI