Luka Menalo se vraća u Dinamo nakon posudbe u Sloveniji

Goran Mehkek/Cropix

Luka Menalo trebao bi se vratiti u Dinamo nakon što mu istekne posudba.

Mladi  igrač nije se uspio nametnuti u Dinamu i prošlog ljeta je završio na posudbi u Olimpiji. U Sloveniji mu ide dobro, napredovao je, što svakako pokazuje i statistika (devet golova i pet asistencija).

Iako bi ga u Olimpiji rado htjeli zadržati, Menalovi planovi su vezani za Dinamo i sve ide ka tome da će se od ljeta boriti za status na Maksimiru, prenosi Sportklub.

‘Vrlo sam zadovoljan kako sam se nametnuo u Olimpiji, dobio sam na samopouzdanju, shvatio sam to kao priliku i napredovao sam. Bilo je to novo iskustvo koje će mi puno pomoći. S ljudima iz Dinama sam u kontaktu, s Markom Vukelićem i Zoranom Mamićem, često su u Sloveniji i gledaju utakmice te smo razgovarali. Zadovoljni su mojim igrama i sve je vodilo prema povratku u Zagreb’, izjavio je Menalo za Sportske novosti, pa dodao:

‘Kad sam prvi put došao, neke stvari jednostavno se nisu poklopile, Dinamo je igrao odlično, igrači na mojoj poziciji su bili među najboljima i teško je napraviti nešto više. Nadam se da ću uspjeti iz drugog pokušaja.’



Prati sve što se događa u Dinamu oko smanjenja plaće.

‘U kontaktu sam s ljudima iz kluba i suigračima i siguran sam da će se pronaći pravo rješenje. Ja sam na posudbi, pola plaće plaća Dinamo, a pola Olimpija, no nisam još ništa potpisao. Želim da se prvo suigrači dogovore s klubom, neću raditi nikome iza leđa. Siguran sam da će doći do dogovora, samo je pitanje dana.’

U Sloveniji je plan početi s treninzima u narednim danima, pa se tako i Menalo već sprema za put u Ljubljanu gdje ga najprije čeka period izolacije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI