LOGIČAN EPILOG ZBOG SNJEŽNE NEPOGODE U MADRIDU: Naši rukometaši ostali u Zagrebu, utakmica odgođena

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

“Naša rukometna reprezentacija tako je promijenila svoj raspored i prilagodila ga novim okolnostima. Igrači su vraćeni u sobe na spavanje, a poslijepodne je planiran trening”, stoji u priopćenju Hrvatskog rukometnog saveza (HRS). Očekivan je to epilog zbog elementarne sniježne nepogode koja je zahvatila Madrid. Naša rukometna ekspedicija nije otputovala u  u Madrid na utakmicu 3. kola EHF EURO kupa sa Španjolskom, jer je zbog snježnog nevremena zatvorena madridska zračna luka Barajas, pa je u dogovoru s Europskom rukometnom federacijom i domaćinom utakmica odgođen. Dvoboj Španjolske i Hrvatske trebao je biti odigran večeras, s početkom u 18 sati.

“Premda je hrvatska rukometna reprezentacija rano jutros bila spremna za putovanje, tijekom doručka, u dogovoru sa EHF-om i Španjolskim rukometnom federacijom, donesena je odluka da se susret odgađa”, priopćili su iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Podsjećamo, Španjolsu je   pogodila snježna oluja Filomena, a takvi vremenski uvjeti u španjolskoj prijestolnici nisu zabilježeni još od 1971. godine. Prema posljednjim informacijama mnoge ulice su neprohodne. Gradska policija pozvala je stanovnike Madrida da ostanu kod kuće i ne izlaze bez prijeke potrebe. Hrvatski rukometaši će se nastaviti pripremati u Zagrebu do 12. siječnja, kad će otputovati u Egipat koji je domaćin Svjetskog prvenstva. U prvom dijelu natjecanja Hrvatska se nalazi u skupini s Japanom, Angolom i Katarom, a izabranici Line Červara će prvu utakmicu odigrati u petak, 15. siječnja, od 18 sati protiv Japana.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI