LJUTITI ĆIRO OPLEO PO ČAČIĆU!’ ‘Ma nek se nose u onu stvar on i njegov tranzistor, zašto je to napravio?

Foto: Cropix

U 2. kolu skupine E Lige prvaka Dinamo je doživio i svoj prvi poraz, San Siru talijanski prvak Milan je protiv hrvatskog prvaka slavio 3-1.

“Čestitke Dinamu još jednom jer pokazao je da ima moć boriti se s najjačim europskim klubovima, da nije nikako prestrašen ni limitiran”, rekao je Ćiro Blažević za Tportal.

Osvrnuo se zatim na stvari koje su mu zasmetale. Za početak, sudački ekspert Marijo Strahonja koji je na HRT-u komentirao suđenje na utakmici.

“Moram priznati i kako sam revoltiran na sudačkog eksperta Marija Strahonju. Kome se ti dodvoravaš? Onaj kontakt nije bio za penal. I čekam da kaže kako je Španjolac napravio kardinalnu grešku, ali on se solidarizira s njime i da je penal bio. A taj nas je penal uništio. Otišli bismo na odmor s pozitivnim rezultatom, bio bi to dodatni psihološki poticaj, i onda bi u drugom dijelu još pritisnuli Milan”, prokomentirao je Ćiro.

 



No onda je još otrovniju i oštriju strelicu uputio Anti Čačiću.

Dinamo zaslužuje svu našu pažnju i ljubav. Da, zaslužuje, baš kao što Čačić zaslužuje da ga potjeram u ‘tri pi** mat*** i njegov ‘tranzistor’. On ide mijenjati Oršića?! Čemu?
Trener svih trenera nastavio je sipati ljutnju: Mogao je i ovaj današnji Dinamo puno bolje proći, da nije bilo onog španjolskog suca. Čekam Strahonju, mog sportskog prijatelja, koji je trebao ispasti i džentlmen. Očekivao sam da će nam dati satisfakciju, jer ono nije bio penal, no on stane na stranu suca. I njega tjeram u ‘tri p*** ma***’, završio je u svom stilu Ćiro.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI