LIVERPOOL RAZBIO UNITED, BRILJIRAO FANTASTIČNI MANE: Ovaj su put zabili ‘samo’ četiri gola! Inter slomio Milan za finale kupa

Screenshot

U zaostaloj utakmici 30.kola Premiershipa Liverpool je na Anfieldu razbio Man.United s 4:0. Za Redse je zabio napadački trio Diaz, Salah i Mane. Posebno je briljirao Senegalac koji je sjajnim pasom pokrenuo akciju za prvi gol, Salah je potom dodao do Diaza koji je u 5.minuti rutinski doveo Redse u vodstvo. Liverpool je nastavio sa sjajnom igrom i u 22. minuti stigao do povećanja vodstva. Liverpool je najprije kratkim pasovima uspavao United, a onda je krenuo. Dupli pas Diaza i Matipa, lopta do Manea i nestvarna asistencija Senegalca za Salaha koji iz blizine zabija za 2:0.

Na 3:0 je povisio sjajni Mane kojem je za gol asistirao Diaz nakon sjajno odigrane kontre. Svoj drugi gol zabio je Salah u 85.minuti za potpuni potop gostiju. Liverpool je u dvije utakmice protiv Uniteda ostvario ukupnu gol-razliku 9:0!  Liverpool je ovom pobjedom izbio na prvo mjesto sa 76 bodova, dva više od Man.Citya koji ima utakmicu manje. I nastavlja se velika borba za naslov prvaka ova dva kluba.

A nogometaši Intera plasirali su se u finale kupa Italije pobjedom 3:0 protiv Milana. Prva utakmica završila je bez golova. Dvostruki strijelac za Inter bio je Lautaro Martinez koji je mrežu Rossonera tresao u 4. i 40 minuti. Posao je završio Gossens u 82.minuti uz asistenciju Brozovića. Oba naša reprezentativca Perišić i Brozović odradili su svih 90 minuta za Inter. Ante Rebić nije igrao za Milan.

U drugom polufinalu sastaju se Juventus i Fiorentina, a Juventus ima 1:0 prednost iz prve utakmice.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI