LIGA PRVAKA U ZAGREBU: Dugi red za ulaznice, gostujuća tribina rasprodana, očekuje nas poseban Atalantin transparent na Maksimiru

Srdjan Vrancic/Cropix

Zagreb diše plavo. Danas je počela prodaja slobodnih ulaznica za prvu utakmicu Lige Prvaka gdje u goste Dinamu dolazi talijanska Atalanta. Red je od ranoga jutra za ulaznice, a blagajna se otvara u 11 sati. Unatoč tome, neki ljudi su već od 6 ujutro bili na položaju kako bi prvi kupili ulaznice.

Ulaznice su u prodaji i online, pa ako ne želite čekati u redu, morat ćete se malo boriti sa padanjem sustava ili pak bezbrižno kupiti kartu ako sve prođe bez problema. Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Veliku podršku također će imati i Atalanta. Talijanski mediji pišu kako su njihovi navijači kupili preko 2700 ulaznica za južnu tribinu. Napunili su i čarter let do Zagreba sa 180 sjedećih mjesta, dok će ostatak Atalantinih navijača doći sa 35 buseva. U prodaji je još oko 300-ak ulaznica za gostujuću tribinu za koje se očekuje da će danas tokom dana biti rasprodane. Taijani dolaze na dan utakmice i po završetku iste se vraćaju kući. Također, ističe se da će navijači Curva Nord debi u Ligi prvaka obilježiti velikim transparentom: ‘Siamo Arrivati’ (‘Mi smo stigli’).

U pretprodaji najjeftinija ulaznica je za sjever, od 120 kuna, dok se za zapad dolje mora izdvojiti 300 kuna.

Pretprodaja traje do 17. rujna, a ako ostane ulaznica na dan utakmice najjeftinija će biti 150 kuna (sjever), a najskuplja 400 kuna (zapad dolje)



Facebook Comments

Loading...
DIJELI