LEGENDARNI TURSKI STRATEG ŽELI MANDŽUKIĆA: Ne krije očaranost Hrvatom

Krajem prošle godine u utrci za usluge umirovljenog reprezentativca Hrvatske i u tom trenutku svojim statusom u Juventusu nezadovoljnog Marija Mandžukića, spominjala su se čak tri kluba s Bliskog istoka, točnije iz Katara. Mario se odlučio na odlazak u Al-Duhail, klub koji je po postavljenim standardima Mandžukićeve karijere liliputanac, ali isto tako klub koji je jamčio bogatu zaradu.

Nije prošla niti godina dana Marijevog boravka u novoj sredini, a već je procurila informacija o njegovom nezadovoljstvu, odnosno o pregovorima s novim klubom koji se zanima za njegovo nogometno umijeće.

Vijest je potvrdio i katarski Al Kass Sport, koji je naveo da je Mandžukić već obavio razgovor s čelnicima Al Duhaila, izvijestivši ih o želji da napusti Katar i vrati se u neki od europskih klubova. Isti list je Mandžinu avanturu nazvao “katastrofalnim i skupim eksperimentom koji je sada zaključen”.

Turski novinari još od kraja travnja pišu kako su za Mandžukićevo dovođenje zainteresirani istanbulski velikani Bešiktaš, Fenerbahče i Galatasaray, a prva opcija upravo je klub slavnog trenera Fatiha Terima, piše turski Haberler.

Tvrdi se da je realizacija transfera jako blizu, te da je menadžer Galatasaraya Terim već obavio preliminarni razgovor sa Super Mariom. Načelan dogovor je postignut i ostalo je samo da se definiraju detalji kako bi se transfer realizirao, prenose turske kolege.



Mandžukićev suigrač u Al-Duhailu, a ranije u Juventusu, Medhi Benatia, otkriva “kako se on jako teško motivira i da mu u Kataru najviše nedostaju navijači i njihova podrška“, što bi opet dobio samo povratkom u Europu, pogotovo ako bi se odlučio za Galatasaray.

Mario je za katarski klub odigrao šest utakmica i pritom postigao jedan pogodak.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI