LEGENDARNI TALIJANSKI TRENER ODUŠEVLJEN HRVATOM: ‘Uvijek sam osjećao da je on veliki igrač’

Screenshot: YouTube

"U Interu igra jedan igrač kojeg sam ja uvijek volio, sviđao mi se čak i kada momčad nije igrača dobro", započeo je Lippi.

Legendarni talijanski strateg, Marcelo Lippi komentirao je za talijanske medije dolazak Stefana Piolija na klupu Intera, odnosno, njegov utjecaj na oporavak posrnulog prvaka, a usput se dotakao i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

“Prva zasluga Stefana Piolija jest što je stvorio momčad koja djeluje za isti cilj, koja radi za suigrače i njihove kvalitete. Pa čak je i napadač Icardi imao nekoliko važnih asistencije. On zabija, ali isto tako stvara prilike suigračima”, kazao je Lippi koji danas trenira kinesku reprezentaciju.

Lippi je posebno naglasio kako je oduševljen Ivanom Perišićem jer je, kako kaže, Ivan odličan bez obzira na to tko mu je trener.

“U Interu igra jedan igrač kojeg sam ja uvijek volio, sviđao mi se čak i kada momčad nije igrača dobro. Riječ je o Ivanu Perišiću. Uvijek sam imao osjećaj da je on važan i velik igrač”, kazao je Lippi o hrvatskom reprezentativcu koji je baš u prošloj utakmici talijanskog kupa briljirao asistencijom za gol Brozovića. Inter je nažalost ispao, ali Perišić je potvrdio Lippijeve riječi.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI