LEGENDARNI NAPADAČ SE VRAĆA VATRENIMA? Svojim iskustvom obogatio bi Dalićeve izabranike

Mario Mandžukić je početkom rujna završio svoju nogometnu karijeru.

Mandžukić želi ostati u nogometu, u novoj ulozi, a tu postoji mogućnost da se otvori šansa za povratak u hrvatsku reprezentaciju.

Legendarni napadač mogao bi pronaći mjesto u momčadi koju dobro poznaje.


Nova prilika za spoj Mandžukića i Vatrenih mogla bi stići s dolaskom u stručni stožer reprezentacije, doznaje tportal.

U njemu su već bivši reprezentativni suigrači Ivica Olić i Vedran Ćorluka, a Mandžukić bi svojim iskustvom s terena dodatno obogatio ekipu koju predvodi Zlatko Dalić. U tom stožeru uloge imaju i Dražen Ladić i Marijan Mrmić, bivši golmani reprezentacije.Mandžukić ima trenerske ambicije, upisao je trenersku akademiju Hrvatskog nogometnog saveza za dolazak do Uefine B licencije, a dolazak na klupi Vatrenih mogao bi mu donijeti vrijedno iskustvo na tom novom početku.

Mandžukića u reprezentaciji nema od ljeta 2018. godine. Povukao se nakon proslave srebra s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, na kojem je u produžecima bio strijelac odlučujućeg gola u polufinalnoj pobjedi s 2:1 protiv Engleza, a zabio je i u finalu, i Francuskoj i Hrvatskoj te je rezultat završio 4:2 za Francuze.

Sada bi se mogao vratiti u stručni stožer. Bila bi to sjajna stvar za Hrvatsku jer je Mandžukić našem nogometu potreban.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI