Legendarni Iker Casillas: Nakon prošle godine, drukčije gledam na život!

Prošla godina imala je velik utjecaj na legendarnog španjolskog vratara

Prošle godine, legendarni golman Iker Casillas prolazio je vjerojatno kroz najteže razdoblje u životu. Bivšeg golmana Porta zadesio je srčani udar na treningu portugalskog kluba, dok je njegovoj supruzi Sari Carbonero otkriven tumor na jajniku, prenosi Sportklub. 

Na sreću, njih dvoje se dobro oporavljaju. Iker je postao trenerom golmana Porta, a najavio je i kandidaturu za predsjednika Španjolskog nogometnog saveza.

‘Od srčanog udara neke su se stvari promijenile u našim životima, posebno u glavi. Svakom trenutku počeli smo davati veću pozornost i vrijednost. Počeo sam drukčije gledati na život jer nekad ne cijenimo ono što imamo i ne vjerujemo da možemo usrećiti druge ljude. Nakon srčanog udara mjesec dana sam se plašio hodati, spavati i činiti bilo kakav fizički napor. Bilo je jako teško i osjećao sam se tužno. Međutim, sada je drukčije i dobro sam. Slušam liječnike i samo oni mogu reći što mogu, a što ne’ – rekao je Casillas za službenu stranicu Reala.

Legenda Real Madrida u karijeri je osvojio 24 trofeja, od čega pet La Liga, tri Lige prvaka, dva Europska i jedno Svjetsko prvenstvo.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI