LEGENDARNA BRAĆA ODLAZE NAKON 22 GODINE: Najuspješniji teniski par objavio kraj karijere!

Najuspješniji muški teniski par svih vremena, 42-godišnji američki blizanci Bob i Mike Bryan objavili su kraj svojih 22-godišnjih karijera, objavio je New York Times.

Braća Bryan su zajedno osvojili 119 turnira, od toga 16 Grand Slam naslova, 39 Masters 1000 turnira i četiri ATP Mastersa. Usto, osvojili su olimpijsko zlato u Londonu 2012., a bili su i u sastavu reprezentacije SAD-a koja je 2007. godine osvojila Davis Cup.

‘Obojica smatramo kako je sada pravi trenutak za odlazak. U godinama u kojima jesmo, potrebno je puno više truda kako bismo se i dalje natjecali. I dalje se volimo natjecati, ali ne volimo podvrgavati naša tijela svemu onome što je potrebno da izađemo na teren’, izjavio je Mike.

‘U ovoj našoj posljednjoj godini nismo bili tu samo kako bismo igrali mečeve i zarađivali novac. Nastupali smo kako bismo iskazali svoju zahvalu svim navijačima i po posljednji put osjetili atmosferu’, dodao je Bob.

Braća Bryan i u 2020. godini osvojili su turnir, podigli su pobjednički pehar u Delray Beachu u veljači.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI