Legendardni jamajčanski sprinter Usain Bolt otkrio za čime žali: ‘Mislim da nisam imao pravih i poštenih šansi…’

screenshot

Legendarni jamajčanski sprinter Usain Bolt kazao je za australsku TV postaju da mu nije pružena “poštena šansa da se dokaže u australskoj A-ligi i postane profesionalni nogometaš”.

Jamajčanin, osmostruki olimpijski prvak, pokušao je 2018. godine nakon što je odustao od atletike, započeti nogometnu karijeru s klubom Central Coast Marinersima nadajući se da će ispuniti svoj djetinjski san da postane nogometaš.

No, iako je Bolt postigao dva pogotka u predsezonskom prijateljskom susretu, pregovori o osiguranju ugovora za australsku momčad u konačnici nisu uspjeli.

“Mislim da nisam imao pravih i poštenih šansi. Nisam radio stvari onako kako sam ih htio napraviti, ali to je nešto za što mislim da bih bio dobar“, rekao je Bolt za Channel Nine.

Prije pokušaja s Marinersima, svjetski rekorder na 100 i 200 metara testirao se s klubovima u Njemačkoj, Južnoj Africi i Norveškoj.Unatoč svemu, 34-godišnji Bolt, koji je prošlog svibnja postao otac djevojčice, izjavljuje da ne žali zbog pokušaja.“Ponekad pomislim sebi da to nije ispalo onako kako sam htio, jer previše volim nogomet. I da, ponekad i dalje razmišljam o tome”, zaključio je Bolt.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI