LEGENDA VATRENIH ODRADILA STRAŠAN POSAO! Dinamov lijevi bek nije htio ni čuti za to, odabrao je igrati za Hrvatsku

Foto: Ronald Goršić/Cropix

Hrvatska nogometna reprezentacija u budućnosti je možda dobila novi jaki adut. Dok mu je brat odabrao Austriju gdje  je jedan od boljih igrača, Robert Ljubičić će ipak odabrati zemlju svojih predaka. Za sve je ‘kriv’  tehnički direktor reprezentacije Stipe Pletikosa. On ga je u više navrata kontaktirao pa i išao u Beč  na razgovore s njegovom obitelji te je mladić  očito prelomio nanijevši veliki udarac  Austriji za koju je Robert dosad nastupao.

Ljubičić u Hrvatskoj igra od ljeta tekuće godine, kad je za tri milijuna eura stigao iz bečkog Rapida a bio je član austrijske repreznetacije do 21. godine.

Pred Vatrenima je ponovno smjena generacije te je jasno kako bi u budućnosti Ljubičić mogao negdje imati svoju ulogu kao veznjak ili tko zna kao lijevi bek poziciju koju jako dobro igra u Dinamu.

Naravno, Hrvatska na toj poziciji ima Bornu Barišića i Bornu Sosu. No prvi ima 29 godina i neće još dugo biti u reprezentaciji pa bi se Zlatko Dalić na toj poziciji htio osigurati i za daljnje akcije. Može igrati i na poziciji zadnjeg veznog, no tu je velika gužva. To su čini nove slatke za izbornika Dalića u budućnosti.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI