LEGENDA OTPUSTILA SAMU SEBE! Odlučio otići s trenerskog mjesta nakon loših rezultata

Teško možemo zamisliti nekoga kod nas koji bi učinio ovo što je učinila legenda rumunjskog nogometa.

Gheorghe Hagi, naime nakon šest godina više nije trener rumunjskog prvoligaša Viitorula iz Constante te je sam sebe maknuo s te pozicije iako je osnivač i predsjednik kluba a omladinska škola nosi njegovo ime.

Viitorul, je osvoji naslov prvaka 2017. godine, ali ovu sezonu je završio u ligi za ostanak gdje je kolo prije kraja ipak osigurao status prvoligaša. No, to je loš rezultat jer su ambicije kluba i Hagija bile puno veće.

Hagi je nakon konzultacija s najbližim suradnikom, još jednom legendom rumunjskog nogometa, Gheorgheom Popescuom, odlučio nakon šest godina odstupiti s mjesta trenera. Naravno Hagi i dalje ostaje u klubu jer je on jedan od osnivača i većinski vlasnik Viitorula!

‘Novog ćemo trenera imenovati uskoro, sve kako bi se što prije upoznao s igračima i klubom, te kako bi spreman krenuo u novu sezonu’, izjavio je Hagi nakon ovog ne svakidašnjeg događaja.



Hagi je u karijeri igrao za Steauu, Real Madrid, Barcelonu, Galatasaray, a kao trener je među ostalima vodio Steauu, Galatasaray. Na klupi Viitorula bio od 2014. godine i sa svojim klubom je osvojio naslov prvaka, rumunjski Kup i Superkup.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI