LAKRDIJAŠI IZ BARCELONE DOVELI ZVIJEZDU SAMO DA BI GA PROSLIJEDILI: Hoće li Parižani pristati na zamjenu?

Screenshot

Antoine Griezmann nije počeo dvoboj protiv Seville na Camp Nou u derbiju kola, i Barcelona je instant izgledala ubojitije. Možda ne toliko zbog njegovog neigranja koliko zbog povratka Lionela Messija. Vratio se Argentinac, a kada je on u igri, za njega je pupčanom vrpcom vezan Urugvajac Suarez. Uvijek je tu negdje. Odnos dvojice latinosa više je od prijateljstva, privatno su bliski, a na terenu komuniciraju gotovo telepatski. Kada su zdravi njihov status je gotovo neupitan, jedino se postavlja pitanje trećeg napadača.

Društvo u napadu im je pravio Masour Ousmane Dembélé, čovjek koji je doveden iz Borussije D. za 140 milijuna eura da bi zamijenio rasplesanog Neymara. Nije to bila partija života crnoputog Francuza ali ne može se reći ni da je nedostajao “bljedoliki” Griezmann, dapače. Dembélé je asistirao Suarezu za prekrasan pogodak škaricama i vodstvo 1 – 0.

Griezmann je susret do kraja promatra s klupe za zamjene. U Barcelonu je prošlog ljeta stigao iz Atletico Madrida za 120 milijuna eura. U devet je susreta trima golovima dodao dvije asistencije,  no u igri tada nije bilo Messija, a Barcina igra je izgledala neinspirativno,  nekako “na silu”, kao da glumi samu sebe. Možda je dolazak Messija na teren uzrok lepršavijeg Rakitića, Suarez je bez sumnje drugi čovjek kada je Argentinac iz Rosarija uz njega.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI