KUGLICE KAUBOJIMA DONIJELE DVOBOJ SA STARIM ZNANCIMA: Saznali protivnike u kvalifikacijama za Euro

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska rukometna reprezentacija u Berlinu je saznala imena suparnika u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo 2024. Prvenstvo će se igrati od 10. do 28. siječnja.

Hrvatska je bila nositelj uz Norvešku, Francusku, Sloveniju, Mađarsku, Portugal, Island i Austriju. U ždrijebu su ukupno bile 32 reprezentacije koje su na kraju podijeljene u osam skupina po četiri. Prve dvije reprezentacije iz svake skupine izravno će se plasirati na Europsko prvenstvo, uz još četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije. Izabranici Hrvoja Horvata ždrijeb je postavio u Grupu 5  s NizozemskomGrčkom i Belgijom. Nizozemsku igrači Hrvoja Horvata najbolje poznaju jer su s njom igrali neriješeno na zadnjem EP-u, i sigurno su najzahtjevniji suparnik našim Kaubojima. Radi se o reprezentaciji koja u proteklih nekoliko godina bilježi veliki uzlet i najavljuje velike stvari na natjecanjima koja slijede.

 Grčka je nedavno izbacila Bosnu i Hercegovinu u kvalifikacijama za SP, a Belgija prvi put ikad ide na SP nakon što je prošla kvalifikacije u kojima je trebala igrati s izbačenom Rusijom.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI