KOVAČIĆ DOVEO U TRANS STAMFORD BRIDGE! U utakmici karijere zabio gol i briljantno asistirao u demoliranju Aston Ville

Hrvatski reprezentativac  Mateo Kovačić u sjajnoj je formi koju je najvio i pokazao i u utakmici Vatrenih. Naime Kova je po prvi put u Premier ligi u istoj utakmici postigao pogodak i imao asistenciju zahvaljujući čemu je europski prvak Chelsea na svom Stamford Bridgeu svladao Aston Villu s 3-0 (1-0) u dvoboju 4. kola engleske Premier lige.

Kovačić je u 15. minuti sjajnim dodavanjem izbacio Romelua Lukakua u sjajnu priliku, koju je belgijski napadač iskoristio za svoj prvi pogodak u dresu Chelseaja na Stamford Bridgeu  nakon povratka iz Intera. Iako je Aston Villa bila vrlo opasna, zahvaljujući sjajnim intervencijama Edourada Mendyja domaća momčad je sačuvala svoju mrežu, a bila je kirurški precizna u realizaciji svojih.

U 49. minuti je Mateo Kovačić osjetio kratko dodavanje gostujućeg kapetana Tyronea Mingsa prema vrataru Jedu Steeru, prvi došao do lopte i proslijedio ju u mrežu.

Na isteku vremena, u trećoj minuti sučevog dodatka sjajnim je pogotkom u rašlje svoj drugi gol postigao Lukaku za konačnih 3-0. Nakon četiri kola Chelsea se nalazi na čelu ljestvice sa 10 bodova koliko ima i Manchester United.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI