KOVAČ JE BIO POTPUNO U KRIVU: Herr Flick mu je pokazao da je zapravo problem bio u vozaču!

screenshot

Bayern je 11. put izborio finale Lige prvaka. Dvoboj s PSG-om zakazali su uvjerljivom 3:0 pobjedom nad Lyonom.

Zanimljivo, taj polufinalni dvoboj Bavaraca i Lavova bio je prvi u povijesti Lige prvaka gdje su u polufinalu momčadi vodili treneri koji nisu započeli sezonu na klupi. Rudi Garcia zamijenio je Sylvinha, a Hansi Flick našeg Niku Kovača.

Bivši hrvatski izbornik dobro je krenuo u Ligi prvaka, s tri uvjerljive pobjede od kojih je posebno impresivna bila ona od 7:2 protiv Tottenhama u Ligi prvaka. No, Kovača su posla, osim debakla protiv Eintrachta, stajali i loši odnosi s igračima koje je javno prozivao preko medija.

‘Moramo igrati u skladu s onim što imamo. Za sve se treba imati određen tip igrača’, odgovorio je Kovač tada na pitanje novinara može li Bayern igrati kao Liverpool.

‘Ne možete voziti 200 na sat po autoputu ako ste u autu koji može samo do 100 kilometara, jednostavno se morate ponašati u skladu s onime što vam je na raspolaganju’, dodao je Niko.



Samo deset mjeseci kasnije njegov nasljednik Hansi Flick dokazao je koliko je Kovač bio u krivu.

Bayern je do finala stigao s deset uvjerljivih pobjeda, u nokaut fazi pregazili su Chelsea, Barcelonu i Lyon. Bavarci su se pretvorili u pravu mašinu za golove, pa su tako zabili ove sezone nevjerojatnih 158 golova u 51 utakmici.

Igraju li kao Liverpool ili možda još i bolje, subjektivna je stvar, koju prepuštamo vama na izbor, no pokazali su da su  auto koji može sigurno i više od 200 na sat, kad je za volanom dobar vozač.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI