KOVAČ GA OTJERAO IZ BAYERNA: Ovaj mu sada ne da u Borussiju?

Screenshot

Bivši trener Bayerna Niko Kovač, posljednjih se dana spominje kao mogući nasljednik Švicaraca Lucien Favrea  koji ne uspijeva ostvariti željeni rezultat s klubom iz Dortmunda.

Okidač koji je pokrenuo nagađanja oko smjene Švicarca na klupi Borussije bio je poraz u domaćem prvenstvu od 1:0, a da bi upravo Niko Kovač mogao naslijediti Švicarca dao je naslutiti i legendarni Lothar Matthaus, međutim izgleda da preuzimanje Dortmunda od strane Hrvata neće biti tako jednostavno kako se činilo u početku.

Uprava kluba s Westfalena zainteresirana je za bivšeg hrvatskog izbornika međutim problem u realizaciji predstavlja Borussijin stoper Mats Hummels.

Kovač i Mats rastali su se u lošim odnosima krajem prošle sezone kada se Hummels vratio u Borussiju Dortmund nakon što je Bayern pojačao obranu Lucasom Hernandezom i Benjaminom Pavardom, francuskim dvojcem svjetskih prvaka 2018.

“Potpisali smo ugovor s Lucasom Hernandezom za 80 milijuna i vjerujemo kako će on biti jedan od standardnih igrača u idućoj sezoni. Velika konkurencija u klubu znači da će igrati onaj koji bude bolji. Mats je odlučio da se želi maknuti Lucasu s puta”, objasnio je Kovač prodaju 31-godišnjeg Nijemca.



Hummels se nakon toga javio na Instagramu.

“Eto, ormarić je prazan, fotografija još jednom poravnata. Sada ovdje netko drugi smije stvarati štetu”, aludiravši na Kovačeve zamjerke na svoju igru.

Kovaču je glavni konkurent za klupu bivši pomoćnik Ralfa Ragnicka u RB Leipzigu i sadašnji šef Red Bull Salzburga Jesse Marsch, koji je poput Kovača utjelovljenje ambicioznosti s ipak izraženijom orijentacijom prema naprijed, što je više u skladu s filozofijom Borussije iz Dortmunda od opreznijeg stila kojeg njeguje Niko Kovač.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI