NAPAD NA JOKIĆA: ‘Faca je umorna i timari konje, a Jelena s bebom igra za Srbiju! Nestat ćemo za pet godina!’

Foto: Instagram

Nikola Jokić nakon naporne NBA sezone odlučio se odmoriti te ne nastupati za srpsku košarkašku reprezentaciju.

Zbog toga su ga mnogi kritizirali, a nakon što Srbija nije uspjela izboriti Olimpijske igre, situacija je postala još gora.

Salve kritika sada su još i jače, a mnogi Jokića uspoređuju s Lukom Dončićem, koji je nakon naporne NBA sezone svoju reprezentaciju odveo na Olimpijadu po prvi puta u povijesti.

Mnogi su Jokiću poručili da se treba ugledati na Jelenu Brooks, kapetanicu koja je 2019. vodila svoju reprezentaciju samo tri mjeseca nakon poroda.

Iako je Jelena napravila nešto što bi rijetki učinili, ima razumijevanja za Jokića:



“Svako ima svoje razloge. Imao je fantastičnu sezonu i sigurno je umoran. Ne treba ga osuđivati zbog toga, pa on je najbolji igrač NBA lige. Jedan je od rijetkih koji je odigrao sve utakmice, on je naš ponos i igrat će za Srbiju kad bude mogao”, poručila je Brooks.

Jelena je za Kurir pričala o Jokiću i reprezentaciji:

“Dobar dio svog života sam posvetila reprezentaciji, sva moja ljeta. Uvijek sam Srbiju stavljala na prvo mjesto, ali postoji i nešto važnije. Sad imam dijete i obitelj, želim se njima posvetiti. Sinu Mateu želimo podariti seku ili brata, a možda i oboje”, rekla je Jelena.

Mnogi misle kako je Bogdan Bogdanović, kolega iz reprezentacije i NBA lige, na Twitteru bocnuo upravo Jokića:

“Nije ovo bio naš dan, to je sport, događa se i najboljima…Kapa dolje svima koji su odvojili svoje vrijeme da budu dio reprezentacije i ovo ljeto! Idemo dalje!”, napisao je Bogdanović, kojeg također nije bilo u reprezentaciji. Igrao je sa svojim Atlanta Hawksima finale istočne konferencije NBA lige.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI