‘KOMŠIJE DRHTE OD ISPADANJA S EURA!’ Mediji u Srbiji likuju zbog Vatrenih! Teško su razočaranje, veliki strah kod Hrvata!’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je jučerašnjim remijem protiv Češke 1:1 sebi stvorila dodatne probleme i novu glavobolju. Dalić i njegovi igrači zasigurno su još i dodatno zabrinuti nakon što je Škotska u otočkom derbiju uzela bod Engleskoj.

Hrvatska reprezentacija i njena igra i rezultati  intenzivno se prati i u zemljama bivše Jugoslavije, u našem susjedstvu koji s posebnom pozornošću i naslovima daju obol nastupima naših Vatrenih na Euru.

“Od starta se vidjelo da nešto ne štima kod komšija! Nisu ubojiti, nisu uopće kontrolirali situaciju”, piše tako Telegraf nakon jučerašnje utakmice Vatrenih.

Strah kod Hrvata
“Veliki strah kod Hrvata. Mogu biti eliminirani nakon sljedeće utakmice”, dodaje isti medij.

Kurir također eliminaciju gura u prvi plan:



“Hrvatska pred eliminacijom, Perišić majstorijom spasio Vatrene”.

Mondo donosi naslov: “Alarm u Hrvatskoj!”

“Idemo kući, ovako više ne možemo”, piše Mondo i zaključuju:

Hrvatska je opet razočarala

“Ovo nikako nije bilo dobro, Hrvatska je opet razočarala.”

Dodaju da na kraju Hrvatsku čeka “nemoguća misija”.

“Nisu Vatreni nikad pobijedili Škote na Otoku, kako li će tek ovakvi!?”.

Puno problema ima u momčadi Zlatka Dalića, jasno je to svima koji gledaju hrvatsku reprezentaciju. Možda upravo kritički tekstovi natjeraju Vatrene da konačno zaigraju kad je najpotrebnije…A Škotsku još nikad nismo pobjedili, čak nam je i smjenila izbornika. No kako se kaže, za sve postoji prvi puta a tome se nadamo u utorak.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI