Kohorta ogorčena: ‘Šuker nam neda na tribine!’ Evo što spremaju pred povijesnu utakmicu za klub

Odluka Izvršnog odbora HNS-a da se posljednje kolo HT Prve HNL lige igra bez prisutnosti navijača na tribinama izazvala je bijes u Osijeku. Kako u klubu tako i u navijačkom puku.

“Nakon što predsjednik HNS-a Davor Šuker uopće nije želio razmatrati točku dnevnog reda “utakmice bez gledatelja”, odnosno prijedlog da HNS ipak promijeni svoju odluku i dopusti navijačima dolazak na tribine, oglasila se Kohorta koja je hrvatske nogometne dužnosnike preko društvenih mreža “počastila” nimalo lijepim riječima, ali i dala podršku svojim bijelo-plavima. Kohorta će u subotu sigurno biti u blizini Gradskog vrta i glasnim navijanjem pokušati dati dodatni impuls osječkoj momčadi na travnjaku, a dan prije supervažne utakmice s Lokomotivom najvjerniji navijači doći će na stadion kako bi još jednom poručili igračima kako su uz njih. Kohorta preko društvenih mreža poziva sve navijače Osijeka da u petak posjete trening NK-a Osijek, a okupljanje je zakazano u 19.45 ispod istočne tribine Gradskog vrta”.

“Zajedno pokažimo dečkima koliko je ovom gradu stalo do kluba, da smo uz njih i da imaju dodatni motiv za ono što ih očekuje u subotu” – objavila je Kohorta na svojoj Faceboook stranici.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI