Kladionice stavile nevjerojatan koeficijent na Grčku protiv Hrvatske

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Zanimljivo je kako je Švicarska favorit na gostovanju kod Sjeverne Irske s koeficijentom 2.30, dok je Sj. Irska dobila 3.40 iako je domaćin

Hrvatska nogometna reprezentacija igra u četvrtak 9. studenog prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo protiv Grčke na maksimirskom stadionu. Kladionice su ovoga puta bile blagonaklone prema Hrvatskoj i dodijelile joj koeficijent od 1.40, ali Grcima su zato dodijelili koeficijent od čak 7.95!

Možda malo i podcijenjivački prema Grcima, ali činjenica jest da je Hrvatska veliki favorit. To dokazuje i sljedeći podatak. Naime, od preostalih utakmica europskog dijela dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, Hrvatska je, prema koeficijentu najveći favorit.

Zanimljivo je kako je Švicarska favorit na gostovanju kod Sjeverne Irske s koeficijentom 2.30, dok je Sj. Irska dobila 3.40 iako je domaćin i do sada se pokazala kao izrazito neugodna momčad.

Šveđani su također autsajderi na svojem terenu protiv Italije. ‘Azzurri’ su dobili koeficijent 2.40, a Šveđani čak 3.30. Danska je uz Hrvatsku jedini uvjerljivi favorit na svojem terenu. Protiv Irske im je dodijeljeno 1.80, a gostima 5.20.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI