KLADIONICE NAKON PRVOG KRUGA PREDVIĐAJU TKO ĆE OSVOJITI EURO: Vatreni su i dalje na istoj poziciji

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Prvi kolo Europskog nogometnog prvenstva polako završava, navijači diljem svijeta imaju svoje dojmove, ali jasan pokazatelj stanja su kladionice, jer ukazuju kome se najviše vjeruje.

Prema njima Francuska je prvi favorit turnira. Pobijedili su Njemačku i približili se plasmanu u drugi krug. Druga na listi je Engleska, a potom slijedi reprezentacija koja je najviše oduševila u prvom krugu – Belgija. Imaju sličan koeficijent kao i Englezi.

Sljedeća je Italija, a tu je vrlo blizu i Portugal koji je pomeo Mađare u Budimpešti (3:0). Španjolska je, unatoč 0:0 protiv Švedske sljedeća, potom su Nijemci, te Nizozemci.

Hrvatska? Vatreni su i dalje na devetoj poziciji. Najviše se vjeruje prvim osam reprezentacijama navedenim na listu, jer od Hrvatske kreću “nenormalne brojke”. Čak 50 je u prosjeku na Vatrene.

Danci su na 90, Švicarci tu negdje isto, a na Češku, naše sljedeće protivnike, koeficijent je oko 110 da će biti prvaci Europe.Potom slijedi Turska (120), Švedska (130), Ukrajina (140), Wales (150), Rusija (200), Poljska (300), Finska (300), Škotska (500), Sjeverna Makedonija (800) i Mađarska (1000).



Facebook Comments

Loading...
DIJELI