KHABIB ODGOVORIO McGREGORU: ‘Silovatelji nisu pozvani’

Screenshot

Nakon što je u petak Dana White izjavio da Irac ‘više nije glavni igrač u igri, već da je to sada Khabib Nurmagomedov’, Conor se odvažio uzvratiti predsjedniku UFC-a.

“Tko nije glavni? Nije li tvoj lik nedavno imao event u šatoru, u je**nom pijesku!?” – poručio je, između ostalog, McGregor preko Twittera.

U cijelu priču se onda uključio Khabib opisavši McGregorov ispad kao novi “fijasko jednog alkoholičara”.

Conor je pažnju UFC-ovog prvaka odmah iskoristio te mu na ruskom napisao – “Vidimo se u Moskvi, pi***ce”, na što je Nurmagomedov uzvratio sa – “Silovatelji nisu dobrodošli u Moskvu”. Ovim posljednjim je Khabib vjerojatno aludirao na optužbe koje se zadnjih dana povezuju s McGregorom.

Podsjetimo, ‘The Notorious’ je nedavno izrazio želju za povratkom, a njegova ideja bio je meč protiv Frankieja Edgara. Iako je ‘The Answer’ preko društvenih mreža odmah prihvatio izazov, tu je priču ekspresno ugasio Dana White.



“Borba Conora i Frankieja neće se dogoditi. Frankie je trenutno dvije kategorije ispod Conora. Edgar je u dobroj poziciji, trebao se boriti protiv Aljamaina Sterlinga, ali Sterling se ozlijedio. Frankie se bliži kraju svoje karijere i pokušava još jednom doći do borbe za titulu. Prihvatiti borbu protiv Conora nema nikakvog smisla za njega. Conor će se boriti iduće godine”, glasila je reakcija Whitea na tu temu.

Ako se gore spomenuta prognoza o njegovom povratku pokaže istinitom, Conoru će idući meč biti prvi od listopada prošle godine kada je u Las Vegasu izgubio od Khabiba ‘neck crankom’ u četvrtoj rundi, prenosi FightSite.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI